Waytoplay / Karton autópálya, BELVÁROS (20 db-os)

9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: WP31
Elérhetőség: 1 db raktáron
Nem értékelt
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Leírás és Paraméterek

Képzeld el, alkoss, játssz! 

A BELVÁROS segítségével ideális várost alakíthatsz ki az élethez, a munkához, a játékhoz és a kikapcsolódáshoz. Egy hely, ahol sok zöld és hely van kerékpározáshoz és túrázáshoz. Az autóknak le kell lassítaniuk, helyet kell adniuk és meg kell osztaniuk az útteret. Hozd létre a jövő városát ezzel a 20 egyedi formájú és nyomtatott útdarabbal. Az újrahasznosított kartonból készült és beltéri használatra tervezett BELVÁROS készlet nem rugalmas anyagú, mint a WaytoPlay eddigi autópályái, de tökéletesen illeszthetők a rugalmas részekhez is. 

Extra előnye: a gyerekek a hátuljára írhatnak vagy firkálhatnak.

Waytoplay más játékkal is jól kombinálható, fejleszti a gyermek képzeleterejét, tehát a játéknak csak a képzelet szab határokat.

Tartalma: 8 db egyenes, 4 db nagy alakú négyzet, 4 db kereszteződés és 4 db útvég/zsákutca 

Hossza: 334 cm
Szélessége: 11 cm
Súlya: 750 gramm

Hurrá, együtt a család!

A Waytoplay az a játék amihez még apa is szívesen leül a gyerekkel játszani. Az együtt töltött minőségi idő növeli a gyermek érzelmi biztonságát, fejlődnek a szociális készségei is a mentális képességek mellett. Az az ismeret amit a gyermek érzelmileg fogékony állapotban sajátíthat el,  mindennél jobban beíródik az elméjébe, lelkébe.  Azon túl, hogy játékosan megtanul valamit, egy pozitív érzelmi emlék is kötődik hozzá.  A szülőkkel való közös játék során a szociális tanulás fontos mozzanata, az utánzás és a szerepjáték is jobban ki tud bontakozni.  Az is biztos, hogy ilyenkor még a szülő “gyermeki én”-je is gyógyul.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!